Dette indhold er sponsoreret 

 

Vasketøj er noget alle kender til, og måske er du typen, der smider beskidt klude, svedige t-shirts og de brugte sokker ned i en blå ikea-bærepose. For mange kan det også være en ganske praktisk løsning, men det er langt fra en særlig æstetisk løsning, og der kan hurtigt hobe sig mange bæreposer op, når man skal sortere i kulørt, hvidt, koge- og finvask. Derfor er en vasketøjskurv en smart og uundværlig løsning, hvis du vil have en praktisk og dekorativ opbevaringsløsning til dit vasketøj, inden det ryger i vaskemaskinen. På https://www.ideshoppen.com/vasketoejskurve-167/ kan du finde vasketøjskurve til mange slags størrelser, former og priser.

Vasketøjskurv med låg

En vasketøjskurv med låg er en praktisk og bekvem løsning, for du kan blot lukke låget og ingen kan længere se dit vasketøj. Du kan for eksempel få en vasketøjskurv i olieret valnøddetræ i gitter, der har et utrolig flot og tidsløst design. Med denne vasketøjskurv vil du tilføre ethvert rum en smuk detalje, fordi valnøddetræet har en flot struktur og en naturlig ynde. Den kan endda placeres i dit soveværelse eller bryggers uden at forstyrre æstetikken. I din vasketøjskurv med låg kan du have en aftagelig vasketøjspose af stof, som du kan tage op af vasketøjskurven, så du nemt kan transportere dit vasketøj fra kurv til maskine, og ikke behøver at flytte på din vasketøjskurv. 

Vasketøjspose

En vasketøjspose er den idéel løsning hvis du skal transportere vasketøjet langt, for eksempel hvis du bor i lejlighed og skal ned i en vaskekælder. En vasketøjspose er fremstillet i et bomuldsmateriale og har solide håndtag, som du kan bære din vasketøjspose i. Når vasketøjsposen ikke er i brug, kan den foldes sammen og opbevares i et skab, og den er derfor meget velegnet til små hjem, hvor man ikke har plads til at have vasketøjskurve stående fremme permanent. Du kan få vasketøjsposer i mange forskellige størrelser og endda med flere rum, så du nemt kan sortere vasketøjet i forskellige vaske.

Foldbar vasketøjskurv 

En foldbar vasketøjskurv er også super smart til den lille bolig, eller hvis man ikke bryder sig om at have sin vasketøjskurv stående fremme hele tiden. En foldbar vasketøjskurv består af en sammenklappelig stativ, du kan folde ud, når vasketøjskurven skal bruges, og efter brug kan det klappes sammen igen opbevares i et skab. I stativet kan du have en pose, du kan tage op transporterer til din vaskemaskine. Det er derfor både en praktisk og pladsbesparende løsning, og du kan få det i mange designs med stativer i egetræ for et eksklusivt look, eller i metal for et mere minimalistisk og enkelt udseende.