Kvinde nummer et stod pludselig lige der

Mit hjerte hoppede og bankede lykkeligt

Nu er jeg også en af dem, som har fundet kærligheden. Jeg har mødt en helt fantastisk kvinde.Vi har også sovet sammen i hendes seng i det blødeste bambus sengetøj, og jeg lover jer: jeg var en gentleman. Jeg var også bare så træt efter al den snak. Hun havde virkelig et snakketøj, og hun holdt stort set aldrig op med at knævre løs. Det satte jeg meget pris på.

 

Der sker altid noget sammen med hende. Hun har altid noget at sige, og jeg keder mig ikke et sekund, selvom det da også nogle gange kunne være sjovt og interessant at få et eller to ord indført i ny og næ. Måske bare noget om min vinkel på verdenssituationen eller noget om det nære mellem mig og hende. Det har så vist sig ikke at være muligt, men jeg er bare ligeglad, jeg accepterer det, selvfølgelig; jeg er bare forelsket til op over begge ører, og det er herligt sådan at være en del af livet på den måde; at være en af dem, som de andre kigger efter, fordi jeg simpelthen ser så lykkelig ud, at det lyser ud af mig. De ved jo ikke, hvordan det ser ud, når vi taler sammen; at hun siger det hele, og jeg ikke engang siger det halve. Det er også bare helt, helt i orden.

Hendes seng

OMG, I skulle bare have sovet i hendes seng!

Hendes seng er så utrolig god. Jeg har aldrig nogensinde sovet i så god en seng før, og så med sådan en kvinde med i den seng. Hun snorkede ikke! Det er simpelthen sådan en lise for mig, at jeg ikke skal høre på hende om natten, min skønne sirene om dagen. Om natten kan jeg bare hengive mig til det bløde bambus sengetøj og sende gode og kære tanker ud til naturen, som jo også får noget ud af, at nogen tænker en tanke om den, og er det ikke det, vi er her for; for at tænke på hinanden og sørge for, at vi har det godt, bliver hørt og nogle gange ikke hørt.

Det gode menneske

Jeg tænker tit på, hvad der gør nogen til et godt menneske. For mig at se, er det nok det, at man er i stand til at nærme sig et andet menneske. Når man kan sige, at man kommer hen til det andet menneske i stedet for, at det andet menneske skal komme hen til dig. Når man står foran et andet menneske, så holder man dets hjerte i sin hånd, og det er vigtigt, at man kan være sig det ansvar bevidst. Jeg ser på hende, og hun ser på mig. Vi taler sammen. På samme måde vil jeg tale til klodens befolkning som helhed, ikke ved at holde en tale, men ved at tale til klodens befolkning gennem mit levned og levemåde og være en god og grøn beboer på den blå planet, som sover sødt.