Tasker og sko rangerer højt i de fleste kvinders garderober – og med god grund! En designertaske kan hurtigt pifte et outfit op og give dig et eksklusivt og luksuriøst udtryk. Mulberry tasker passer til enhver kvindes garderobe, og det er også derfor, at disse tasker er så populære. Læs mere om Mulberry tasker herunder.

Forskellige typer af Mulberry tasker

Som ethvert andet modehus har de et bredt udvalg af klassiske tasker, som du kan finde i butikkerne hele året. Farver og materiale kan variere fra sæson til sæson, men ”skelettet” af selve tasken vil ofte være den samme. De laver nemlig alt fra crossbody tasker, til tote tasker i læder eller skuldertasker til festlige aftener. Herunder kan du læse om de klassiske Mulberry tasker, som fortsat er en eftertragtet designervare af forskellige kvinder.

Mulberry tasker, alle kvinder vil have

Vi lægger ud med en af de mest ikoniske tasker fra modehuset: nemlig Alexa tasken. Denne taske er navngivet efter den berømte britiske model og IT-girl, Alexa Chung. Tasken er stor og rummelig og kan både bæres som crossbody eller i hånden som en tote, da den har stropper i forskellige længder. Det gør denne taske ideel til hverdagsbrug. Som regel laves Alexa tasken i skind. Du kan finde Alexa i mange forskellige farver, og de varierer som nævnt fra sæson til sæson.

En anden klassisk model fra modehuset er Bayswater. Det er en klassisk skuldertaske, som passer godt til både hverdagsbrug og festlige aftener. Bayswater er også en relativt rummelig model. Tasken bliver ofte forbundet med karrierekvinden pga. dens tidløse look.

Hvis du mangler en taske til at gå i byen med, er Darley den perfekte aftentaske. Den er smal, men rummelig, og kan bruges crossover så du nemt kan få fat i makeup og andre sager.