Få en bedre tilstandsrapport til dit boligsalg, hvad at få lavet forbedringer på din bolig. Til det kan du have fordel af at kontakte nogle tømrerfirmaer, da tømrerfirmaer kan rådgive og hjælpe dig med, at få lavet de nødvendige renoveringer på din bolig.

 

Det vil hjælpe dig til at få en bedre tilstandsrapport, der er meget vigtigt ved et boligsalg. En tilstandsrapport er nemlig afgørende for prisen, og under pris forhandlingerne, ligesom en tilstandsrapport også er en forudsætning, når du skal have tegnet en ejerskifteforsikring.

 

En ejerskifteforsikring er meget fordelagtig for dig som sælger, da du bærer det økonomiske ansvar, hvis der viser sig skjulte fejl og mangler på den solgte bolig. Derfor bør du altid få lavet en tilstandsrapport, og tegne en ejerskifteforsikring, når du skal sælge din bolig.

 

En af de forbedringer du kan have stor fordel af, er ved at få foretaget en gulvafhøvling af dine gulve. En gulvafhøvling vil give dig nye flotte og pæne gulve, hvilket giver en bedre tilstandsrapport. Dertil vil de flotte og pæne gulve være fordelagtige, når eventuelle købere er ude og se på din bolig. Med en gulvafhøvling kan du i mange tilfælde ende med en højere salgspris på din bolig.

Overvej derfor om du ikke vil have fordel af at kontakte nogle tømrerfirmaer, der kan stå for at lave en gulvafhøvling, og som samtidig også kan være behjælpelig på andre opgaver i dit hus. Det kan være det der gør forskellen på, om du ender med en god tilstandsrapport, og at du opnår den succes du ønsker ved dit boligsalg.