Har du også oplevet, at alle badeværelser på hoteller altid er totalt til UG? Det samme har vi, og vi har altid haft drømt om at rive det med hjem til os selv. Det har vi nu arbejdet på, og har efter egen opfattelse for forholdsvist små penge, ramt det ønskede resultat.

 

Så fristes jeg til bare lige at give dig svaret, men det skal imidlertid ikke være så nemt for jer. Først var det vigtigt for os at forstå vores egen stil, kombineret med at forstå samspillet fra armatur og flisevalg til bambus håndklæder og toiletholder.

Badeværelset betyder mere end man lige skulle tro

Et billede kan sige mere end tusinde ord – og det kan et badeværelse i den grad også. Badeværelser kan være æstetiske og totalt elegante, men de kan bestemt også være totalt vamle, og ultimativt det klammeste rum i hjemmet. (Husk lige at rens toilettet – det hjælper sku ofte på det).

Der er typerne som aldrig lige har formået at fjerne hårrester fra afløbet, og dem der måske burde svinge toiletbørsten en gang eller to ekstra på årligt basis. Lad os en gang for alle blive enige om, at det pisse ulækkert, og at lige netop dette bør gå til ophør ASAP.

 

Men hey, når det så er sagt, så er badeværelset bare et mega nice rum. Det er meget betonet af vores brug af det, og det kan ofte ses ganske nemt. Men et lækkert badeværelse, som bare spiller er fuldstændig genialt, og burde være allemandseje. Som du nok kan høre er vi lidt forelsket i samspil mellem håndklæder af bambus og planterne, og hvad det tilfører rummet med små og billige indskydelser.

 

1.      Håndklæderne skal matche

Håndklæder der ikke matcher – altså et ikke velovervejet match – er ikke så godt. Håndklæder som matcher, det er godt – og det kan vi lide. Håndklæderne fylder så meget derude, og man vi unægtelig møde det, som noget af det første, når man åbner døren ud til badeværelset.

 

Badehåndklæderne skal som minimum være samme farver, eller du skal have en hensigt til at have andre gæstehåndklæder. Det skal unægtelig spille på samme hold, og gør det ikke det, ville jeg hellere bare skrotte alle mine håndklæder, og finde nogle flotte og funktionelle nye – måske bambus håndklæder?

 

Vi har fundet disse monster lækre bambus håndklæder fra Bambuni, som findes i matchende farver.

 

2.      Planter giver et friskt og anderledes pust

Planter er ret elegante helt af natur, og det er ganske genialt at integrere i indretningen af badeværelset. Det er billigt og nemt at gøre noget ved. Planter er flotte i hele huset generelt, men på badeværelset giver de et lidt tropisk indtryk, og hjælper med at ”shine” og friske det hele op.

Planterne er geniale fordi det er nemt og billigt at gøre noget ved. Vores tredje råd er noget mere komplekst og koster omtrent det samme som 500 flotte og lækre planter. Held og lykke med at finde plads til 500 planter på dit badeværelse (har du plads til det, har du formentligt også råd til nye fliser 😉).

 

Vi har kigget hos Plantorama, som har mange flotte planter til alle rum.

 

3.      Armatur og fliser

Armatur og fliser kan godt gå hen og blive en stor post at betale, og ikke bare noget man lige gør. Man kunne eventuelt kigge imod, en indretningsdesigner, som kan forstå din stil og forstå hvad du gerne vil have. Det er generelt vigtigt at spille med 100% åbne kort. Det passer umiddelbart også ret godt med dit match af bambus håndklæder og samtidig få integreret plads til jeres planter.

 

Vi håber, at nogle af rådene kunne bruges, og at I på sigt bliver rigtig glade for dem.