Skal du i gang med projekt indretning, mangler du lige at sætte de sidste detaljer eller er der ikke nok eller ordentligt lys i dit hjem? Når man skal indrette er det relativt nemt at finde basis møblerne, her menes der de møbler som der er behov for. Det kan være alt fra sofaen, til dobbeltsengen og spisebordet. Men hvad så med detaljerne og specielt belysningen? Det er her, hvor det for de fleste godt kan være svært at indrette ordentligt. Det er ikke så nemt at se, hvad der passer sammen, hvordan det skal sættes eller, hvad der vil gøre lige netop den detalje eller lyskilde så speciel i dit hjem. Denne artikel kan hjælpe dig når det gælder lyssætningen og valget af lamper til stuen.

Her kan du finde lamper til stuen i alle mulige størrelser – den bedste måde at finde den perfekte lampe til stuen

Når du skal vælge en lampe eller flere lamper, så er det først og fremmest vigtigt at du finde den eller dem som passer ind i dit hjem og din personlige indretningsstil. Du skal også gøre op med dig selv, om du ønsker en lampe til loftet, til væggen eller en standerlampe. Du kan faktisk også bruge dine lamper som et dekorativt indslag i dit hjem og lege med former og forskellig lys. Lamper skaber en masse muligheder for dit hjem og for din indretning. Vil du gerne have en masse forskellige lamper at vælge imellem, så kan du se udvalget på denne hjemmeside. Her kan du finde lamper i alle mulige forskellige slags former, størrelser og gørelse og det kan derfor blive meget nemmere for dig at finde den helt rigtige lampe, som både vil passe til din indretningsstil, dine behov og din økonomi.

Lyssætning og toner – sådan finder du den rigtige lampe til stuen

Når du skal indrette dit hjem eller din stue med lamper, så er det ikke kun æstetikken du skal have fokus på. Det er også vigtigt at du har fokus på lysfaldet og på, hvilken lysfarve du har brug for. Nogle lys kan du få i pangfarver og det er da også meget sjovt, men ikke helt det som der blev ment. Du kan nemlig få lys i neutrale, varme eller kolde toner. Disse toner er meget forskellige og passer til forskellige situationer. Det kan også være en idé at medregne en lysdæmper eller andet der måske kan hjælpe dig med at sætte stemningen alt efter, hvad du skal bruge stuen eller rummet til. Skal der spises middag kan et hyggeligt og afdæmpet lys gøre en verden til forskel, men det er ikke godt, hvis du skal sidde og arbejde. Det er også vigtigt at du har fokus på at der er nok lys og at der er lys de rette steder. Det nytter ikke noget at et hjørne du ikke bruger er fuldt oplyst, hvis midten af rummet ikke er det. Derfor er der faktisk mange overvejelser når du skal finde det helt rigtige lys til stuen.