Dét at gøre hjemmet lækkert, er et on’going projekt som i virkeligheden aldrig bliver ”krydset af” som færdigt. For der er altid nye trends og stilarter at søge inspiration i. Moden skifter hurtigere end vi mennesker udskifter garderoben i takt med årstiden. Men heldigvis skifter moden ikke samtidig på fx møbler, farven på væggen eller mærket på dine køkkenskabe. Ellers ville vi jo hver måned bruge al vores tid og alle vores penge og derfor købe os fattige. For ikke at nævne at bidrage til den smid-ud-kultur vi har i dag, idet det gamle jo skulle smides ud. Heldigvis kan vi vælge at udskifte nibs-ting, lamper eller duen på bordet. Og på den måde skabe en ny stil i hjemmet ret hurtigt, og samtidig passe på vores klode.

Faktisk kan man godt både være moderne, spare penge og være miljøbevidst på én gang, hvis blot man vælger de rette grundelementer i sit hjem med tanke på netop dét. Har du fx en førstesal, trappe eller terrasse som skal afskærmes? Så brug noget tid på at sætte dig ind i de muligheder der findes for gelændere. Der findes nemlig et hav af muligheder for at gøre dit hjem mere lækkert med netop sådan et. Brug det fx til at fremhæve en allerede klassisk stil eller som det sidste touch for at kunne sige at din stil nu er fuldendt. Et gelænder behøver nemlig ikke kun at være praktisk. Selvfølgelig skal det også være netop dét for ikke at nævne at sikkerheden skal være i top. Men det fede er, at du kan få det hele på én gang; sikkerhed & lækkert design med tanke for miljøet.

I det klassiske hjem med hvide vægge, lyst trægulv og sort som kontrast kunne det måske gøre hjemmet endnu mere lækkert med et gelænder i glas, som er monteret i en sort aluminiumsskinne. Her vil glasset give et elegant og klassisk look og efterlade frit udsyn til resten af hjemmet. Og den sorte aluminiumsskinne følger netop hjemmets look med kontrastfarverne. I det mere moderne hjem som er præget af tidens trend, og spraglede farver på væggene, kunne det måske være vejen frem med et gelænder i rustfrit stål. Og har du en bestemt stil som inkluderer en træsort, så er der mulighed for at sætte en håndliste på toppen af gelænderet i netop samme sort. Derudover er der mulighed for enten at sætte stålwire, eller wirenet i, eller kombinerer gelænderet med glas. Uanset hvilket udtryk du søger at skabe i dit hjem, så er mulighederne næsten uendelige. Man kan hurtigt ændre eller skabe et nyt udtryk i hjemmet ved at lege lidt med forskellige sammensætninger af materialer.