Når solen skinner, og skyggen er et must, er det vigtigt at vælge den perfekte parasol. Har du brug for en firkantet parasol? Så har Parasol Nordic lige det, du skal bruge. De har et stort udvalg af firkantede parasoller, som er helt perfekte til både private og erhverv. På parasol.as kan du danne dig et overblik over de forskellige firkantede parasoller – så du kan finde den helt rigtige type til netop dit behov. Du finder alt fra firkantede markedsparasoller og firkantede hængeparasoller til firkantede dobbelt parasoller og Quattro parasoller.

Professionelle parasoller til private, hoteller, restauranter og caféer

Hos Parasol Nordic finder du et stort udvalg af professionelle parasoller til private, hoteller, restauranter, caféer og offentlige områder. Parasol.as har mange års erfaring med at lave skræddersyede parasol-løsninger og kan derfor guide og vejlede dig til den helt rigtige firkantede parasol til netop dit behov – uanset om det er til en privat have eller terrasse, et professionelt projekt eller et offentligt område.

Firkantede parasoller i flere forskellige former og farver

Parasollerne fås i mange forskellige størrelser, former og farver. Du kan f.eks. vælge en firkantet parasol i en klassisk kvadratisk form med sort stof – eller en firkantet parasol i en mere moderne rektangulær form i en iøjnefaldende farve. Parasollerne fås også i mange forskellige farver, så du kan finde den helt rigtige firkantede parasol til dine behov og din smag.

Find den bedste firkantede parasol til dine behov

Der er firkantede parasoller for enhver smag – så du kan få den helt rigtige firkantede parasol til netop dit behov. Parasol.as har et stort udvalg af firkantede parasoller i mange størrelser; lige fra små firkantede parasoller på 2×2 meter til store firkantede Quattro (firdobbelte) parasoller på over 6×6 meter. Derfor kan du finde en parasol, der passer til det område, du vil kaste skygge over – uanset om det er en lille terrasse eller et stort serveringsområde.