Der er rigtig mange mennesker, som sætter pris på at bruge ti i haven. Det kan være et rigtig dejligt afbræk fra hverdagen, fordi det på mange måder adskiller sig meget fra det, der sker til hverdag, men derudover er haven også et sted, hvor man har mulighed for at udfolde sin fantasi og kreativitet – eksempelvis med flotte planter. Men planter har det jo med at være lidt dyre, i hvert fald hvis man gerne vil have mange, så derfor kan du her se, hvordan du får råd.

Gå efter de billige planter

Hvis du gerne vil have en masse dejlige planter i haven, men ikke har råd til at købe frit fra alle hylder, så er et godt tip, at du til at starte med vælger nogle af de billige planter. Der er ingen, der siger, at smukke planter skal være dyre, så der skal nok være mulighed for, at du kan finde nogle rigtig flotte planter til din have, som ikke koster alverden. Så kan du altid tage ud og købe nogle af de dyre planter, når du en dag synes, at du har råd.

Dødsbo

En løsning, som nok ikke er så kendt, men som faktisk kan være ganske udmærket, når man skal have nye ting, er at købe fra dødsbo – det er der i hvert fald flere antik sider, som gør. Eksempelvis porcelæn købes her, hvor du også kan se mere om, hvordan det egentlig foregår, og om det også vil være muligt at få fat i nogle planter fra et dødsbo – det er nok mere normalt med møbler, porcelæn og den slags, men man kan altid prøve.

Bliv bedre til at prioritere i dit budget

For at gå tilbage til en lidt mere almindelig løsning, så kan du også overveje, om du skal tage et ekstra kig på dit budget. For hvis det er nogle helt specifikke planter, du er på udkig efter til din have, så er det måske ikke altid muligt at finde dem på tilbud eller købe fra dødsbo.

Her kan du i stedet for vælge at lave lidt om på prioriteringerne i din økonomi. Det kan være, at du kan ofre nogle af dine abonnementer på streamingtjenester for så i det lange løb at få plads til køb som planter. Nogle gange er det nemlig så simpelt, at du blot kan lave om i dine økonomiske prioriteringer.