At bo pænt med stil handler ikke kun om hvordan du indretter dig indenfor, men også udenfor.

Et pænt hjem kræver også løbende vedligeholdelse selvom det både kan være kedeligt og besværligt. En af de mere kedelige opgaver som dog er et must er den årlige rensning af tagrender, eller måske to-tre gange om året alt efter hvor du bor. Heldigvis findes der mange måder at gøre kedelige opgaver nemme på.

Tricket med flasken til tagrenderensning

At rense tagrender kræver ikke så meget udstyr, men du skal selvfølgelig ikke have alt for meget højdeskræk for du skal op og ned ad stigen en del gange. Men faktisk så er et par gode handsker og en halvanden liters plastflaske nok.

Du klipper simpelthen bare flasken til så den har form som en skovl og samtidig kan samle op, og så passer den perfekt ned i tagrenden hvor du bare kan køre den hen. På den måde er årets rensning af tagrender hurtigt overstået.

Få professionel hjælp til at klare opgaven med tagrenderens

Er du ikke så meget til at kravle op og ned af stigen en masse gange, for indrømmet, så bliver det jo lidt tidskrævende, og du kan sikkert finde mange andre sjove opgaver i og omkring huset, så kan du også vælge at få professionel hjælp til tagrenderens.

Du kan enten vælge den helt nemme, og lidt dyrere løsning at få en mand ud at gøre det, eller også kan du faktisk leje sådan en smart støvsuger der kan overstå din tagrenderens på meget kort tid. Du kan simpelthen bare suge alt skidtet op mens du befinder dig trygt nede på jorden.

Husk at vaske skidtet af

En støvsuger til tagrenderens er vildt smart og nem at bruge, men den tager selvfølgelig kun det løse skidt. Alt efter hvilken type tagrender du har vil der i løbet af året også sætte sig en del af skidtet fast når det regner og blæser osv. Hvis du gerne vil have, at tagrenderne ser pæne ud udefra, så kræver det selvfølgelig også en god vask i ny og næ