Der findes vist ikke en eneste dansker, der ikke er bekendt med, at en tur til tandlægen kan være en dyr fornøjelse. Derfor kan det godt betale sg at overveje nøje, hvor du vil have dine tænder behandlet, inden du blot smækker benene op i tandlægestolen.

Der er nemlig stor variation på identiske behandler, når man ser nærmere på de forskellige tandklinikker – også selvom de er lokaliseret i de samme geografiske område. I København er der en tandlæge, der skiller sig særligt meget ud fra sine konkurrenter, og dette af flere forskellige årsager. Ønsker du en ekstra billig regning, næste gang du går til tandlægen, så læs med videre her.

Billig tandlæge i København med flere lokaler

Der findes en tandlæge København, der har lokaler flere forskellige steder. Disse lokaler er henholdsvis lokaliseret i:

  • Valby
  • Amager
  • Østerbro

Der er tale om Tandbro tandlæge. Disse har nogle særlige værdisæt og fokusområder, der kommer mange til gode. Først og fremmest lår de sig på, at de tilbyder særligt billig tandpleje sammenlignet med andre tandlæger i samme område. De går meget op i, at alle skal have råd til at gå til tandlæge. Dette fører de ud i virkeligheden ved at:

  • Give studerende 15 % på tandbehandlinger
  • Tilbyde Københavns billigste tandbehandlinger
  • Tilbyde finansiering af tandbehandlinger

Særlig rabat til studerende

Studerende har sjældent et særligt stort rådighedsbeløb, hvorved en tandlægebehandling kan blive udskudt og derved problemet forværret. Hos Tandbro tilbyder de 15 % rabat til studerende for at hjælpe dem på vejen.

Rentefri finansiering af regninger til tandlægen

Det er også muligt at få delt regningen ud over længere tid, så den ikke vælter den daglige økonomi. Dette er rentefrit og derved uden ekstra omkostninger.

Tandklinik med særlig fokus på personer med tandlægeskræk

Deres særlige menneskesyn træder også i kraft af, at de har særlig fokus på personer med tandlægeskræk. De gør meget for, at deres patienter føler sig trygge, når de får ordnet tænder. Dette gøres blandt andet ved at inddrage patienten, mens behandlingen foregår. Derved ved patienten, hvad der sker i munden, hvilket kan give mere indre ro.

Tandklinik med speciale i invisalign behandling

Ud over de almindelige tandklinikker, er de også kendt for deres invisalign klinik. Dette er en klinik, der specialiserer sig i invisalign bøjler. Dette er en gennemsigtigt bøjle, der ikke medfører samme smerter og ubehag, som man kender det fra togskinner.