Når man skal bestille tøj så er det vigtigt at man finder noget som man kan lide.

Der findes mange forskellige  stile og farver som man kan vælge, men det er altid meget nemmere hvis man selv kan designe tøjet og så er det hurtigere at finde på noget som man kan lide.  Vælger man en t shirt med tryk, så er der flere muligheder hvorpå man kan bestille

Når man skal bevæge sig over mod at designe sit eget tøj så står man overfor forskellige muligheder

Den ene af mulighederne handler om at man skal kunne vælge noget tøj som passer ind i det outfit, eller den stil som man nu har. Det kan også godt være at man kører et tema som vil passe godt med noget tryk på tøj. Det kan være alt muligt fra en tema  figur såsom en karakter fra en film, som man identificerer og trykker sit tøj ud fra. Det kan også være man vælger at gå efter en anden type stil, hvorpå man har et farve design, og her kan man frit vælge farverne som trykkes også skal være i

Normalt så er det således at man kan vælge trøjer i mange forskellige farver, men det er ikke altid at man kan vælge at gøre brug af en specifik farve på trykket. Ens tryk kan derfor give en bedre overflade på t-shirten eller sweatshirten, som kan benyttes til at man trykker noget som man kan bruge i samme farver. Det giver flere muligheder for personificeringerne.

Hvor kan man finde det rigtige tøj & bruge det til sit eget tryk på tøj?

Når man skal finde det rigtige tøj som man gerne vil gøre brug af så findes der mange forskellige muligheder. Man kan benytte en dansk forhandler som producerer tryk på tøj, såsom nordictryk.dk.

Man kan også tage fat i en forhandler i Kina. Ofte er priserne her billigere, og der kan lægges vægt på mange forskellige tøjstile som man kan have brug for. Det er fra Kina at man som sagt finder de bedste priser, men man skal heller ikke undervurdere deres produktionsudstyr. Det er muligt at få en masse forskellige ting gjort, og der er arbejdskraft som kan gøre de ting som man ønsker .Her man man få personificeret sine varer yderligere, og få det tryk på tøj som man ønsker sig.  Der er dog også nogle problemer ved at gøre brug af denne løsning.

Det kan ofte ikke betale sig at handle fra kina medmindre man driver en virksomhed.

Årsagen til dette er at de har indført en politik der hedder mqq, som står for minimum order quantity, og som betyder at man mindst skal handle for et antal af varer før man kan få dem bestilt. Selvom det er til gode priser, så hvis man skal bestille 100 trøjer, så har man et problem.