Der er ikke meget der slår følelsen af at have et perfekt organiseret hjem, hvor alt står snorlige, og hvor man ved hvad der ligger i hver eneste skuffe. Det er i virkeligheden nok de færreste, som har så godt styr på matriklen, men det er bestemt værd at stræbe efter. For er der rod i hjemmet, er der rod i sindet.

Sandheden er, at man med ret simple tiltag kan komme rodet til livs og få styr på sin opbevaring, og de steder hvor det er oplagt at starte, er med opbevaringsmøblerne selv og i særdeleshed med klædeskabet.

Når tøjet vokser ud af klædeskabet

Man kan hurtigt finde sig selv i en situation, hvor alt ens skønne tøj slet ikke kan være i klædeskabet længere. Klædeskabet er simpelthen blevet fyldt efter lidt for mange gode tilbud og online køb. Men skal man så virkelig ud og anskaffe sig et skab mere? Og hvor skal det overhovedet stå?

Før du går på jagt efter et nyt klædeskab i IKEA, så findes der andre billigere alternativer som bestemt er værd at overveje, og en af de hurtigste og nemmeste måde at udvide garderobepladsen på, er med bøjlestænger.

Slip kreativiteten løs

At opbevare sit tøj på bøjler er ikke kun optimalt, når man gerne vil udnytte pladsen; det er faktisk også det bedste for dit tøj, fordi man undgår folder.

Samtidig er det nærmest kun fantasien der sætter grænser for hvor og hvordan du kan hænge bøjlestænger op. Bøjlestænger fås nemlig løse i forskellige materialer og længder. Og så er de tilmed lette at save til, så de passer ned på millimeteren.

En ting er selve bøjlestængerne, men der hvor man virkelig kan blive overrasket, er over udvalget af bøjlestangsholdere. De fås nemlig i alle mulige udformninger til alle mulige formål. Der findes faste bøjlestangsholdere, som sikrer at stangen ikke kan rokkes ud af væggen. Der findes holdere, hvor bøjlestangen blot skal hvile ovenpå, og så findes der også helt almindelige S-kroge, som er idéelle hvis bøjlestangen skal hænge fra snore i loftet.

Beslagskassen.dk har et bredt udvalg af bøjlestangsholdere, som man hurtigt kan blive inspireret af. Her finder du også et godt udvalg af bøjlestænger; og det bedste af det hele er de meget overkommelige priser. Her kan man nemlig anskaffe sig et sæt bøjlestangsholdere og stang for under 100 kr.

Så der er altså mange nemme og billige muligheder med bøjlestænger, som kan supplere dine skabe og kommoder.

Få styr på vippebenene

Når vi er ved skabene og kommoderne, så er det bestemt også værd at sikre sig, at dem man allerede har er tip top. Det kan være alt fra nye hængsler til en klat maling der skal til, men en restaurering af dine opbevaringsmøbler kan gøre underværker for de rum, de står i.

Her er et af de allervigtigste punkter, at komme vippende møbler til livs. Der kan være flere årsager til, at dine møbler vipper, men ofte er det et skævt gulv eller træmøbler der har slået sig. Det allernemmeste fix til dette problem er stillefødder.

Det er de små fødder, som man kan justere højden på, ved at skrue på dem – og så er det en meget mere prisvenlig løsning end et nyt gulv.

Ligesom med bøjlestangsholderne kommer stillefødder i mange størrelser og former. De mest almindelige er dem, man skruer direkte op under benet. Men der findes også stillefødder til hjørner og flader. Så her er der også en løsning til enhver situation.

Du finder et godt udvalg af stillefødder af høj kvalitet (og med et meget lille prismærke) hos Beslagskassen.dk.

Bøjlestænger og stillefødder og bare to eksempler på hvordan du hurtigt kan få styr på opbevaringen derhjemme, men der findes en masse kreative gør-det-selv løsninger, som ikke kræver alverden af tid, materialer eller penge.

Webshops som Beslagskassen.dk har et stort udvalg af beslag, greb, udtræk, ophæng og meget mere. Så det kan oftest betale sig at kigge der, og finde en smart og billig løsning, før man går på jagt efter helt nye møbler.