Når det kommer til boligindretning, kan det mange gange være svært at få de helt rigtige indretnings ideer.

Vi har derfor samlet lidt inspiration til din bolig- og køkkenindretning. Inspirationen tager udgangspunkt i det nordiske design, som er et klassisk og stilrent design.

Det nordiske design kan fungere i stort set alle hjem, men passer især godt ind i moderne og stilrene indretninger, med fokus på det minimalistiske udtryk. Det nordiske design er derudover præget af enkelthed og funktionalitet.

Moderne boligindretning i nordisk design

Ønsker man et hjem der udtrykker ordentlighed og pænhed, med fokus på det minimalistiske, så er det nordiske design et godt valg.

De fleste der interesserer sig bare en lille smule for design og indretning, kender uden tvivl til store danske designere som Arne Jacobsen, der står bag de klassiske designerstole Ægget og Svanen, og Poul Henningsen der har designet lamper som Koglen, samt et utal af andre PH-lamper.

Nordisk design er tidløst

Ser man på en designerstol som Svanen, som blev designet helt tilbage i 1958, men som stadig stråler i ethvert hjem, så forstår man hvorfor det nordiske design kaldes for tidløst.

Nordisk design passer ind i ethvert hjem, på tværs af generationer, da det med sin enkelthed på smuk vis tilpasser sig ethvert rum.

Man er derfor sikret en stil der med garanti vil fungere i sin egen boligindretning, uanset hvad man kommer fra, eller hvordan ens indretningen ellers ser ud.

Tænk på helheden

Når man har lagt sig fast på hvilket design man vil indrette sin bolig i, er det vigtigt at have øje på helheden. Det er altid godt med en pæn ny sofa til stuen, men hvis man ikke har et sofabord der passer til stilen, så får man ikke det optimale ud af indretningen.

På samme måde kan man også have fået anskaffet sig en pæn ny sofa, med tilhørende sofabord, og hylder til væggene, men hvis man ikke formår at fylde dem ud med de rigtige ting, så får man på samme måde ikke det optimale ud af indretning.

Netop de små ting, som hvad der skal stå på hylderne, og hvad der skal stå på sofabordet, kan være med til at sætte prikken over i’et i boligindretningen.

Inspiration til boligindretning

Er man i tvivl om hvad man kan have stående rundt omkring i sit, så følger her lidt inspiration til nogle klassiske elementer, som kan gøre sig i ethvert hjem.