Valget var ikke svært for Annemette Voss. Selvfølgelig skulle hun male noget i sit hjem med glimmermaling – anything!

Og det endte altså med at det blev entréen som blev overmalet med glimmer…og så også liiiige en af væggene på drengenes værelser. Heldigvis var Annemettes drenge med på den – de synes nemlig at den grå glimmermaling minder lidt om noget fra en Star Wars film.

“Fordi glimmermaling er sgu da for godt til at være sandt!”

Det kan måske virke lidt vovet at male sin entré med glimmermaling, men der er en mening med galskaben; Let’s Shine fra Primacol er en yderst robust og vaskbar maling, hvilket gør den ideel til en entré hvor børnene kommer slæbende med skoletasker, beskidte sko og våde jakker. Derfor valgte Annemette også kun at male de nederste 150cm fra gulvet – det er nemlig dette område på væggen som er mest udsat. Udover at malingen er praktisk og nem at tørre over, medvirker glimmereffekten, at de ujævnhedder og det skidt som alligevel ender på væggen – hvilket er uundgåeligt når man lever med tre drenge – bliver camoufleret en smule.

Annemette Voss videregiver her 5 tips til dig som overvejer at påbegynde et projekt med Let’s Shine Glimmermaling:

  1. Primacol glimmermaling var virkelig nemt at påføre. Og virkelig drøj i brug. Den lægger sig jævnt og glimmeret er jævnt fordelt.
  2. Glimmeret sidder fast i malingen og drysser ikke/smitter ikke af, når man rører ved væggen.
  3. Malingen ER nem at vaske af. Kluden hænger ikke fast i malingen eller glimmeret i overfladen, fordi glimmeret er så finkornet, at malingen er helt glat og jævn på overfladen.
  4. Glimmereffekten er så underspillet at Micky er vild med det. Det er på ingen måde som at bo i et cirkustelt. Det ser totalt raffineret og elegant ud, og man tror faktisk på, at det er en voksen person, der har valgt malingen og ikke (som jeg måske frygtede) et barn, der havde været i gang.
  5. Påfør et meget tyndt lag først, og lad det tørre. Påfør dernæst et eller to lidt tykkere lag, så får du det flotteste resultat.

DU SKAL VÆLGE GLIMMERMALING HVIS:

  • Du har lyst til et sjovt og meget underspillet kreativt indspark i boligindretningen
  • Du har lyst til at camouflere ujævnheder eller lignende på væggens overflade.
  • Du har børn! De er VILDE med det. Det er virkelig sjovt og fantasifuldt med glimmer på væggen.
  • Du gerne vil skabe en effekt på væggen, som jeg, hvor du arbejder med samme farve, men i to forskellige effekter – eksempelvis mat maling/blank maling eller mat maling/glimmermaling. Forskellen mellem de to typer effekt kan give en meget enkel og fin markering på væggen – præcis som vores hvide glimmermaling i entréen, der markerer de nederste 150 cm.

Den hvide maling som Anette har brugt hedder Let’s Shine Singapur og den grå hedder Let’s Shine Hong Kong.