Nej det er ikke på den helt samme som man vasker biler på.
For 50 år siden benyttede man sig af sæbevand og varmt vand i en spand .Selvom der stadig er nogle forretninger der benytter sig af denne metode i dag, så er de andre begyndt med mere fornyede metoder. De involverer at bruge damp i sine bilvaske.

Damp i sine bilvaske formår at gøre en stor forskel for mange mennesker. Der findes mange alternativer til almene bilvaske, og de kan findes i en lang række forskellige processer.

 

For det første, så kan man finde en lang række alternativer inden for sæben der kan benyttes.  De fleste sæber er fremstillet på samme måde, men alligevel, kan man finde forskelle når det kommer til bilvask sæber. Her er det ikke den almindelige håndsæbe man bruger. Ligesom man ikke må bruge opvaskesæbe som håndsæbe, er det samme gældende for bilvask sæbe. Der findes nogle specifikke sæber, som er gode til bilvaske. Det er ofte de stærkere sæber, som man heller ikke må bruge til hænderne.

Det er vigtigt at man husker at bruge varmt vand, når man foretager sig en bilvask. Varmt vand er ligesom til opvask generelt bare bedre til at fjerne snavs, og det er bedre for at at modstå bakterierne. Årsagen til dette er simpel. Bakterier dør under tilstrækkeligt med varmt vand.  Det har steaming taget skridtet længere med. Her bliver der skudt vand ud, og man oplever noget helt andet med dampen. Fordi vandet er damp, så spreder det sig ud meget nemmere end vandet gør, og det gør den overlegen.

 

Hvorfor bliver steaming teknologien overlegen?

 

Steaming teknologien bliver overlegen af flere årsager. For det første, kan man med steaming foretage dampvaske, som er mere miljøvenlige.

De er mere miljøvenlige pga. at de bruger mindre vand i deres udførelse. Når arbejdet er færdigt og bilen er vasket med steaming teknologien, så har man faktisk sparet en masse vand. pr bilvask. Det vil overraske mange når man kigger på hvor meget vand en normal bilvask kræver. Den kræver nemlig 100 liter i en vaskehal, når man får foretaget en bilvask. Yderligere så kræver det endnu mere til en hjemmevask, og kun 5 liter til en dampvask. Det betyder at man kan man spare ca 90 liter pr. bilvask, og det er meget vand når man tillægger 50 biler i værdi. Så er man faktisk oppe at spare 4500 Liter vand. Derfra kan man godt forestille sig, hvor meget vand det egentlig er at man sparer på en større skala. Bare i Danmark alene, vil det være en betydelig forskel. Det er super godt at hjælpe miljøet ved at vælge en dampvask.