Kunst fylder en stor del af mange danske hjem, men det kan være svært at finde noget personligt og unik, som passer i hele husstandens stil. Her kan et fælles samlingspunkt dog være byen, hvori man bor eller en anden fælles tilknytning til en dansk by.

Byplakater er meget moderne, fordi det hylder de forskellige skønne byer rundt om i landet, og er en fin måde at bringe en slags souvenir ind i hjemmet, uden at gå på kompromis med indretningen.

Der er tonsvis af muligheder, og det kræver altså ikke tilknytning til en af de større byer, for at man kan købe et af disse kunstværker. En række danske byer – store som små – er repræsenteret i galleriet.

Hjembyen i flotte farver

Designet på de fine plakater tager udgangspunkt i den enkelte by, og hvilke særlige ting, som knytter sig dertil. Det kan være arkitektur, kulturliv, natur eller noget helt fjerde, som er symbol for byen.

Alle plakaterne er dog opbygget efter samme ydre ramme, som skaber en smuk harmoni mellem billederne, på trods af værkernes særskilte unikke udtryk. Fælles for billederne er også farvevalgene, hvor de fleste af regnbuens farver er repræsenteret.

Find og køb din byplakat her, og lad dig inspirere. De fås med både bynavnet og postnummeret som overskrift, samt i et væld af størrelser.

Plakaterne er også den oplagte gaveidé til indflytterfesten, den runde fødselsdag eller lignende. Det fine og glade udtryk passer i de fleste danske hjem, og derfor vil en byplakat i gave med garanti blive modtaget med stor glæde.

Smukke løsninger til alle hjem

Byplakaterne fås ikke blot i den farverige version, men kommer også i en mere monokrom udgave. Her er farverne mere ensartet, og kan passe ind i hjem med en mere stringent stil.

Det er stadig en hyldest til de forskellige danske byer, blot med et andet visuelt udtryk. Farverne bevæger sig i de brun og orange nuancer, men uden det 70’er look, som ellers nemt knyttes til de farver. Udtrykket er moderne og stilrent. Hjemmesiden tilbyder også enkelte andre plakatdesigns, samt en guide til hvor plakaterne forhandles fysisk, hvis man ønsker at have produktet mellem hænderne først.

Til alle plakaterne kan der tilkøbes lækre rammer, som virkeligt fuldender de fine værker. En smuk plakat skal sidde i en ramme af kvalitet, for at det hele kommer til sin ret. Dette er værd at investere i, når det kommer til kunst, man skal se på og glædes ved hver eneste dag.

Så ligegyldigt om man er en københavner, som længes efter den jyske hjemby, eller man blot vil hylde sin fødeby, så findes byplakaten der passer til højest sandsynligt.