Hvem vil ikke gerne have et hjem, som man bliver glad for hver gang man træder ind i det. Med smarte og lækre ting til hjemmet, kan du skabe en spændende indretning og få mere liv i dit hjem. Læg hovedet i blød, søg efter inspiration og prøv dig frem, man kan heldigvis kun lære af det. Find ud af hvad der betyder noget for dig, hvad vil du gerne vise frem og hvad sætter du pris på i dit hjem. Din mening er den vigtigste.

Hvide vægge, grå møbler og lyst træ. Sådan kunne rigtigt mange nordiske hjem se ud, for det er en stil, vi elsker og er trygge ved. Der er også en del af os, der elsker farver og som drømmer om et hjem med farverige møbler og masser af liv. Men hvordan gør man det? Vær modig, åben og klar til at prøve nye ting af, så er du rigtig godt på vej.

 

Find inspiration de rigtige steder

Når det kommer til indretning, kan det virkelig være en rejse uden ende. Det kan køre rundt i ring, og virke uoverskueligt. Men det vigtigste er egentlig bare at have nogle grundelementer, såsom vaser, lys eller pyntepuder, hvor du altid kan tilføje mere til. Vælg din yndlingsfarve og tjek de sociale medier ud eller se indretningsprogrammer for der er en masse inspiration at hente. Det vigtigste for din indretning er at det er noget der gør dig glad.

 

Pynteting til stuen i form af vaser og pyntepuder

Man kender det alt for godt! Man synes ligesom at der mangler noget til at pifte stuen op. Pyntepuder, duftlys, tæpper og vaser kan være prikken over i’et, og kan være med til at understrege det helt rigtige look hjemme hos dig. Er du typen der elsker det rå look fra keramik, det fine og umiddelbare glas eller noget helt tredje, så mix og match det med lige hvad du ønsker. Men tænk altid på at grå, hvid og sort altid kan klare nogle mere farverige og vilde ting ved sin side. Leg med farverne og

 

Personliggør dit hjem, med hvad der inspirerer dig

En ting der helt klart også vil gøre dig glad for dit hjem, når du træder ind i det er at personliggøre det. Indret med minder, billeder, betydningsfulde gaver eller også indret med eksempelvis en vase der giver dig en helt bestemt følelse. Find smukke fund der inspirerer dig, og som gør dig glad når du går forbi det. Det kan også sagtens være duftpinde, som gør dig glad ved at dufte til det. Det er virkelig kun fantasien der sætter grænser, og giv dig selv lov til at give den gas. Det behøver overhovedet ikke at være dyrt.