Trænger din bygning til reparation, rengøring eller anden monteringsarbejde, der kræver kompetente håndværkere, der kan arbejde på høje og svært tilgængelige steder. Så er rope access måske noget for dig. Læs mere her og bliv klogere på, hvad rope access kan gøre for din virksomhed.

 

Mange fordele med rope access

Rope access kaldes også mere populært industri klatring eller erhvervsklatring. Det er en arbejdsteknik, som indebærer uddannede håndværkere, som ved siden af deres faglige uddannelse er oplært i at arbejde fra reb på høje steder. Det kan eksempelvis være på høje bygninger, vindmøller, broer eller lignende, hvor det er svært for håndværkere at komme til.

Hvis du ejer en bygning, der har brug for en facaderans, vinduespudsning, eller har en bygning, der skal igennem et større renoveringsarbejde, så er en industriklatrer med stor sandsynlighed noget for dig. Og hvorfor det? Det gennemgår vi her.

 

Spar penge og tid

En af de største fordele ved at vælge en industriklatrer til arbejde i højden, er at du sparer rigtig mange penge i længden. Når håndværkere skal arbejde på højtplacerede steder, er de nødsaget til at opsætte stillads og i nogle tilfælde tage en kran i brug. Ved rope access kommer du udenom bøvlet med stilladsopstæning, og sparer desuden mange penge på stilladsleje, som du i stedet kan bruge på andre projekter.

Håndværkerne har selv deres udstyr med, og arbejder udelukkende med reb. Det vil sige, at du også sparer medarbejdertimer, da håndværkerne ikke skal stille en masse op, hvilket typisk tager utrolig lang tid.

 

Bedre udført arbejde med industri håndværkere

En anden stor fordel ved rope access er, at håndværkerne kan udføre deres arbejde bedre. Når håndværkerne hænger i reb direkte på deres arbejdslokation, kan de bevæge sig mere frit og fleksibelt til sammenligning med, når de arbejder på et klodset stillads eller fra en kran.

Det betyder, at dine håndværkere arbejder både hurtigere og mere effektivt på lokationen. Alt i alt er du bedre stillet med en håndværker i reb end en traditionel håndværker hele vejen rundt – både praktisk, såvel som økonomisk.