Mange af os har stadig almindelige elpærer og måske endda lysstofrør hængende både derhjemme og på arbejdspladsen. Vi ved godt det der med LED pærer og LED armaturer, der er bedre for miljøet og alt det der. Eller gør vi? Fordi hvis vi forstår ideen med LED hvorfor har vi så stadig almindelige elpærer overhovedet?

Det helt åbenlyse valg

Der var engang, hvor LED lamper ikke var noget at råbe hurra for. Lyset de udsendte var blåligt og flimrende og så absolut ikke sammenligneligt med traditionelle elpærer. Men, vi er kommet langt siden da. Faktisk så langt, at de ikke længere giver mening ikke at bruge LED pærer og LED armaturer i stedet for. Det er det åbenlyse valg af flere grunde.

LED pærer og LED armaturer er i dag langt bedre end traditionelle pærer. Effektiviteten og lyskvaliteten er bedre og giver derfor bedre lys- og arbejdsforhold indenfor. LED pærer og LED armaturer er holder meget, meget længere og kræver derfor mindre vedligehold. Samtidig er de billigere, både i drift og på sigt, fordi du ikke skal ud og købe nye.

Bedre for både dig og miljøet

Der er flere ting ved traditionelle glødepærer og lysstofrør, som faktisk slet ikke er godt for os. Selv om de færreste af os registrerer det mere, så både flimrer og summer almindelige pærer hele tiden en smule. Over længere tid kan det betyde at vi gå og kniber øjnene sammen, får hovedpine, migræne eller endda stress. Farvegengivelsen er ofte heller ikke god, hvilket kun går tingene værre.

LED pærer og LED armaturer flimrer langt, langt mindre og farvegengivelsen er markant forbedret. Det er meget bedre for dig og giver et meget bedre arbejdsmiljø. Derudover er overgangen til LED en klar miljømæssig forbedring, der burde stå øverst på listen både for private og specielt for virksomhederne. Det er nemt, billigt og effektivt og gør en stor forskel på den lange bane!

De er ikke grimme

Måske du sidder og tænker at det alt sammen er meget fint, men du vil ikke have LED lamper eller LED armaturer, fordi de ikke er så fine som traditionelle lamper. Men, i dag ligner de hinanden til forveksling, og der findes et utal af flotte LED lamper til hjemmet. Det er også muligt at udskifte dit gamle lysstofrør med et LED lysstofrør uden at udskifte armaturet, men du får klart den største besparing ved at udskifte det hele.