Hvis man ikke lige selv har et medfødt talent for at kunne finde på praktiske og innovative indretningsløsninger i sit hjem, så kan det godt være lidt svært at få sig indrettet, sådan at ens hjem kommer til at fungere optimalt i hverdagen.

Hvis du generelt søger råd til indretning, så er der massere af hjælp og inspiration at hente på www.bobedre.dk/indretning, men hvis du specifikt har brug for hjælp til køkkenet, så læs endeligt med herunder.

Hold styr på sedler, invitationer og kalendere med en magnetisk opslagstavle

www.larko.dk kan du finde et hav af forskellige magnetiske løsninger på indretningsproblemer, og mange af dem egner sig rigtig godt til køkkenet. Hvis du har problemer med at holde styr på sedler, invitationer og kalenderen, så er en magnetisk opslagstavle en genial ide til, hvordan du skaber dig et overblik.

Ved at hænge papirerne op i et system på tavlen kan du og din familie hurtigt danne jer et overblik over, hvem der skal hvad og hvornår.

Hæng køkkenredskaberne op med magneter

En anden måde, hvorpå du kan skabe et mere ryddeligt og praktisk køkken, er ved at fjerne alle dine køkken redskaber fra bordpladen og løfte dem lidt op i højden. Dette kan du gøre ved at hænge magneter op på væggen.

Dermed kan de allerede magnetiske redskaber hænge direkte på vægmagneterne, imens du kan finde magnetiske kurve eller lime magneter på krukker til at opbevare de ikke magnetiske redskaber i.

Brug magneter til at holde døren

Hvis du har en dør i køkkenet, som har en tendens til at glide i, selvom du foretrækker, at den er åben, så kan magneter være en oplagt løsning på dette problem. Du kan nemlig få magneter, som sørger for at holde døren åben, ved at der sidder en magnet på døren og en tilsvarende på væggen. På den måde behøver du ikke en dørstopper på gulvet.