Skal du til at indrette entreen, fordi du lige er flyttet i ny bolig? Eller måske er du bare ikke helt tilfreds med din nuværende entre? Uanset hvad, så vil vi i denne artikel komme med nogle gode råd til hvordan du skaber en hyggelig entre, så læs endelig videre, så du kan få noget inspiration til indretningen af din entre.

 

Entreen er et af de vigtigste rum i boligen. Det er måske ikke i entreen, at vi bruger så meget tid, men det er det første rum vi træder ind i efter en lang dag på arbejde. Derudover er det også det første rum folk ser når de kommer på besøg og derfor er det naturligvis vigtigt, at entreen er med til at give et godt førstehåndsindtryk af boligen. Her er nogle gode råd til indretning af entreen:

 

  1. Hav personlighed i entreen

 

Det er altid en god ide, at have noget personlighed i entreen. På den måde kan gæster hurtigt se lidt mere om hvem du er som person eller i er som familie, og derudover er det også bare med til at skabe en hyggelig stemning lige fra start af. Der er mange måder du kan skabe personlighed på i entreen. Det kan f.eks. være ved at have familiebilleder stående i entreen eller ved at have kunst hængende på væggen, som fortæller mere om jer som familie. Kommer i f.eks. oprindeligt fra Thy, så vil det være meget sjovt og personligt at have en Thy Plakat hængende på væggene.

 

  1. Tænk over det praktiske

 

Udover at entreen skal være hyggelig og vise noget personligt, så er det jo stadig en entre, og derfor er det stadig vigtigt, at man sørger for at tænke over det praktiske. Sørg for at der er et praktisk sted at stille skoene, et praktisk sted at hænge jakkerne og at der generelt bare er tænkt over hvordan møblerne er placeret, så det giver funktionelt mening. Ellers kan det hele godt komme til at se rodet ud og virke meget kaotisk allerede fra det sekund man træder ind i boligen.

 

  1. Stemningsfuld belysning i entreen

 

Sidst men ikke mindst, så vil vi også fremhæve hvor vigtigt det er, at tænke over belysningen i entreen. Sørg for, at der er nok belysning til, at man ikke skal falme rundt i mørket når man skal finde sin jakke eller tage sine sko på, men samtidigt ikke så meget lys, at man nærmet bliver blindet når man træder ind i entreen. Find en god balance mellem hvor lyst/mørkt der skal være i din entre.