Hunden er menneskets bedste ven. Derfor vil man også gerne sørge for, at den har det godt i ens hjem. Men hvad kan man egentlig gøre for at give sin hund de bedste vilkår for et godt liv i hjemmet? Læs mere om det her!

Husk gåture – du må aldrig springe dem over

Det er for det første vigtigt, at du sørger for, at din hund får nok gåture. Det nytter ikke noget, at der er en dag, hvor du springer over, fordi du ikke orker det. Det er et stort ansvar at have en hund, og du skal huske på, at gåturene ofte er hundens højdepunkt på dagen, og noget den ser frem til længe.

Legetøj – aktivér hunden

Det er vigtigt, at din hund har noget sjovt at lege med, så den bliver aktiveret. Det kan både være legetøj, som du kan bruge sammen med hunden, men det kan også være legetøj, den kan bruge, hvis den f.eks. skal være alene hjemme en dag.

Hvis man ikke aktiverer ens hund med legetøj, så er det, man kan risikere, at den begynder at ødelægge sko og møbler, fordi den mangler noget at bide i.

Godbidder – forkæl din hund

Du skal naturligvis sørge for, at din hund har mad i sin skål, men hvis du skal forkæle hunden lidt ekstra, så er det også en god idé at have godbidder klar. Det kan også være enormt effektivt, når man ønsker at træne hunden. Her kan du lokke hunden med en godbid, så den udfører de kunstner, du er ved at lære den eller har lært den.

Få det hele på samme tid

Der kan være flere ting, man skal huske at købe, når man har hun. Den gode nyhed er, at du kan få det meste i en pakke fra bullerbox.dk. Her er der både godbidder, snacks og legetøj, så du ikke behøves at skulle ned i en butik og selv finde de forskellige ting.

Det er den nemme løsning, men nogle gange er den nemmeste løsning og den bedste.