Hvis du er på udkig efter et unikt møbel til at puste nyt liv i hjemmet, så er en vintønde bar måske det du leder efter. Det er et karakteristisk og rustikt møbel, som du ikke ser i et hvert hjem. Du kan få modeller i adskillige trætyper og farver, hvilket gør at de passer ind i mange forskellige indretninger. Bl.a. i rosentræ, mangotræ og eg. En vintønde bar har ikke kun dens praktiske funktion som bar og vinreol, den er også utrolig dekorativ i den moderne indretning.

 

Vælg den rigtige model til dit hjem

Har du besluttet dig for at anskaffe en fed vintønde bar til dit hjem, skal du gøre dig nogle overvejelser, i forhold til hvilken model du ønsker. Først og fremmest er en vintønde ret stor, og tager meget plads. Det er derfor vigtigt, at du har udset dig et godt sted at still den. Alle vintønde bare har bord på toppen, hvor vin og drinks kan hældes i glas og serveres. Der hvor de er forskellige, er selve indmaden. Nogle har plads til mange flasker, hvor andre har større barskabs plads til f.eks. glas, åbne flasker og andre sager der bruges i en hver bar. Er det f.eks. vigtigt for dig, at der er plads til 20+ flasker vin og alkohol, skal du have fundet en af de modeller, som har mere vinreol end barskab plads. Ligeledes hvis det er vigtigt for dig at du har mere skabsplads, er det sådan en model du skal anskaffe. Hvis du udelukkende ønsker at opbevare en masse flasker vin, kan du også få en vintønde bar som er ren vinreol indeni, men stadig har bord på toppen hvor vinen kan skænkes. Vær opmærksom på, at nogle vintønde bare er fremstillet kun med det formål at de skal bruges som møbel. Hvor andre først har levet deres liv som faktiske vintønder hos en vintønde i Frankrig eller Spanien, og derefter er lavet om til et møbel.

 

Brug den i baren, stuen eller vinkælderen

En vintønde bar er et alsidigt møbel, som både har praktiske og dekorative funktioner. Det gør også, at det kan bruges i flere forskellige rum i huset. Både stuen, baren og vinkælderen. Hvis du er vinelsker og har den egen hjemme bar eller vinkælder, er det oplagt at anskaffe dig en rigtig vintønde bar. Det giver uden tvivl et charmerende præg til rummet, og vil sætte prikken over i’et. Ligeledes kan du også bruge den i stuen hvis din passer ind i indretningen her. Vintønderne fås både i mørkt og lyst træ, hvilket gør at de passer ind rigtig mange steder, især i den rustikke stue med trægulv og bjælker i loftet.