Dit hjem er dit helt personlige sted, hvor du kan indrette dine omgivelser, helt som du ønsker det. Du bestemmer selv, og du kan lade din personlighed komme til udtryk på mange forskellige måder. Du kan både tænke dit hjem som dit udtryk udadtil, når du har gæster på besøg. Du kan også tænke dit hjem som det sted, du skal føle som din hule, hvor du kan slappe af og føle dig allermest tryg.

En af de ting, du kan tilføje til dit hjem, for at gøre det enormt personligt, er fotos. Fotoprint er en mulighed at få printet fotos i flere forskellige størrelser, så du bestemmer helt selv, hvor store eller små, billederne skal være, i forhold til hvor de skal hænge, så de kommer til at passe helt perfekt i dit hjem.

 

Forskellige muligheder for dine private fotos

 

fremkaldelseafbilleder.dk kan du finde en oversigt over forskellige muligheder du har, for at få printet dine helt private og personlige fotos på fx lærreder og plakater. Det er den perfekte mulighed at skabe ekstra personlighed, hvor du ikke blot nøjes med at finde billeder på nettet af prints, som alle andre har hængende.

 

De forskellige muligheder åbner for kreative tanker og idéer, og forskellen på lærred og plakat er stor, så du skal tænke dig godt om, i forhold til hvad du ønsker at hænge hvor. Nogle steder passer plakater helt perfekt, og giver det perfekte udtryk.

 

Lærred

 

Lærred er en super flot måde at vise dine private billeder på. Det er en kvalitet med lidt struktur, hvor den matte overflade lader dine billeder træder frem i skarp kvalitet. Du kan få lærreder i mange former og størrelser, og du kan fx dekorere en hel væg med mindre kvadrater af lærreder med dine personlige billeder. På den måde kan en væg få et helt specielt udtryk,, der siger enormt meget om, hvem du er som person, og hvad der sker i dit liv.

 

Plakat

 

Plakater kan være oplagte til steder, hvor du ønsker fx at have et enkelt billede hængende til at fylde en smallere væg. Plakater kan også fylde mindre og være næsten helt plane med væggen, hvis du ønsker, at det skal være mere diskret. Du kan få plakater i mange forskellige størrelser, så du er sikker på, at få en plakat i lige netop den størrelse, der passer helt perfekt til det sted, hvor den skal hænge.

 

Så gør dit hjem smukkere med et foto på lærred eller en fotoplakat. Det ikke bare pynter. Det giver også dit hjem en personlighed – samtidig med at du så også altid har nogle gode minder at kigge på, når du hygger dig i stuen.