Dette indhold er sponsoreret.

Driver du dit eget erhverv, bør du høj grad overveje et gulv til erhverv. Et sådant gulv er nemlig ideelt til megen slid og hyppig rengøring samt belastning. I denne artikel ser vi nærmere på, hvorfor du for eksempel bør overveje et industrigulv. Du kan blandt andet blive klogere på, hvorfor et industrigulv er den perfekte løsning til erhvervslokaler. Det er nemlig ikke bare funktionsdygtigt, men også praktisk udseendemæssigt, da det er neutralt og tidløst. Læs mere om industrigulve nedenfor.

Industrigulve til erhvervslokaler

Inden du skal ud at se på en række forskellige industrigulve hos forskellige forhandlere, er det vigtigt, at du forinden gør dig nogle overvejelser. På den måde er du sikker på at komme godt fra start og finde det perfekte industrigulv til netop dit eller dine erhvervslokaler. Det gør det også nemmere for forhandleren at hjælpe dig på vej og guide dig i den rigtige retning.

Nogle af de overvejelser, du bør gøre dig, er blandt andet omkring gulvets belastningsgivende funktionskrav. Hvilke henholdsvis mekaniske, termiske og kemiske belastninger vil dit gulv blive udsat for flere gange dagligt? Det er nemlig sådan, at industrigulve fås i mange forskellige materialer, som sikrer de helt rette fordele alt afhængig af behov.

Nogle af de materialer, mange vælger industrigulve i, er materialer som epoxy og polyurethan. Disse materialer kan bruges til flere forskellige brancher og industrier, hvor der især er store krav til belastning og funktionalitet. Derfor er det vigtigt, at du ved helt nøjagtigt, hvad der kræves af din branche, når det kommer til industrigulve. Det skal nemlig selvsagt være sådan, at du og dine kolleger trives i arbejdsmiljøet, og at gulvet ligeledes passer til den pågældende branches krav.

Vælg New Yorker-gulve som industrigulve

Ét af de gulve, der især er populære til erhvervsmæssige kontekster, er det attraktive New Yorker-gulv. Fordelen ved at vælge det gulv er netop, at det både er moderne og tidløst. Derudover fås det i de førnævnte materialer som epoxy og polyurethan, hvorfor det er velegnet til industriel brug.

Skal du skifte gulv i én eller flere butikker eller et kontorlandskab, hvor lokalerne skal se indbydende ud, kan du overveje et New Yorker-gulv. Det skaber et flot og industrielt look samtidig med, at funktionalitet ikke fejler noget. Fordelen er desuden, at disse gulve er utroligt nemme at rengøre. Materialet tager heller ikke skade af, at du vasker det én eller flere gange dagligt.

Drejer det sig om et værksted, er der selvfølgelig andre krav, som skal overholdes. Her er det især vigtigt at finde industrigulve, der kan klare en høj belastning. Derudover er det vigtigt at være opmærksom på materialet, da det skal kunne klare olie, kemi og andre hårde midler. Husk, at du altid kan søge rådgivning hos forhandlere af industrigulve.