Kunne du også godt tænke dig at få lov til at sætte dit personlige præg på dit trægulv? Det er der selvfølgelig mange måder, du kan gøre det på. En af de nemmeste måder er at få en ud og slibe dit gulv, så det står så nyt og smukt som muligt.

Derfor skal du slibe dit gulv

Selvfølgelig skal du først og fremmest slibe dit gulv, så det bliver så godt som nyt igen. Dog er der også nogle andre fordele ved at slibe dit gulv. Det bliver for eksempel rarere at gå på, da der ikke længere er mærkelige mærker og huller i gulvet fra tidligere brug. Derudover bliver gulvet faktisk også mere sikkert, da du ikke skal bekymre dig om splinter og andet ubehageligt, så du ellers ikke ville kunne gå i bare tæer derhjemme på trægulvet. Nu kan du i stedet nyde hele sommeren på bare tæer i dit eget hjem. Som sagt tidligere er et slebet gulv også langt smukkere, end et rodet og ødelagt trægulv. Her kan du så for eksempel vælge imellem hvid lak, naturlig lak og hvid lud fra NC Gulve, som alle giver gulvet et forskelligt, friskt og nyt udtryk. Lige noget for enhver hus- eller lejlighedsejer.

Hvordan bliver mit gulv slebet?

Det er faktisk ikke så videnskabeligt, hvordan dit gulv bliver slebet. Først bliver der foretaget en grov slibning, som skal sørge for at fjerne gamle skavanker fra gulvet. Derefter bliver der foretaget en finslibning af gulvet, som skal give gulvet dem bløde og glatte overflade. Til slut bliver der så foretaget en overfladebehandling af gulvet, så det holder i lang tid. Det er også her, at du kan vælge imellem de forskellige former for lak til gulvet, så det får det specifikke udtryk, som du ønsker.